DUIVEN
Tel: 026 - 319 58 00
ZALTBOMMEL
Tel: 0418 - 514744
Overige vacatures
Vacatures Nederrijn Schoonmaak
Bent u op zoek naar een baan in de schoonmaak? Wij hebben vacatures in verschillende regio's.
NAAR DE VACATURES

Vacatures Personel Uitzendbureau
Personel heeft diverse vacatures in verschillende branches en regio's. Kijk eens of er een geschikte baan voor u bij zit!
NAAR DE VACATURES


NIEUWS
Artikel: Brandjes blus je niet alleen, die voorkom je.
Over onderscheidend vermogen, leiderschap en ons logo. Klik voor het volledige artikel in Service Management op de link.
Welkom OPO-R
Wij voelen ons erg welkom door dit mooie compliment:

Nederrijn, onze partner in schone gebouwen

Het afgelopen jaar is niet het schoonste geweest in de OPO-R scholen. De partij die als winnaar uit de Europese aanbesteding kwam, bleek een miskleun. Deze week is onze nieuwe partner begonnen, Nederrijn. Weer hebben wij bij de aanbesteding alles op alles gezet om een bedrijf te krijgen dat ervoor zorgt dat onze scholen schoon zijn. Deze week (37) is de start, na de voorbereidingen de afgelopen weken. Op naar schonere gebouwen!
PSO certificaat behaald!
De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is een praktisch en objectief meetinstrument en een stimulans voor organisaties die socialer (willen) ondernemen. Doel van de PSO is stimuleren dat werkgevers meer bijdragen aan duurzame werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bedrijven met een erkenning op trede 1, 2 of 3 dragen meer dan gemiddeld bij aan de werkgelegenheid van kwetsbare groepen. Nederrijn heeft al jaren een actief beleid op dit gebied en wij zijn daarom extra trots op het behaalde certificaat.
Home
Over ons
Activiteiten
MVO
Werken bij Nederrijn
Info voor medewerkers
Contact