DUIVEN
Tel: 026 - 319 58 00
ZALTBOMMEL
Tel: 0418 - 514744
Profiel
De Nederrijn Groep werkt vanuit een regionale gedachte. Door korte communicatielijnen zijn we flexibel en intensief betrokken bij onze opdrachtgevers. Dit wordt nog eens versterkt door de verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de organisatie te leggen. De verschillende bedrijven functioneren volledig autonoom onder leiding van gespecialiseerd management.

Verder kenmerkt de organisatie van Nederrijn zich door de drie B’s: bekwaam, betrokken en betrouwbaar. Bekwaam, omdat Nederrijn mensen in huis heeft die hun vak beheersen. Daarnaast is iedereen binnen de organisatie zich bewust van de verantwoordelijkheden zodat de betrokkenheid bij ieders taak groot is. Ongeacht of het nu om operationele of administratieve werkzaamheden gaat. Tenslotte is het de betrouwbaarheid die als rode draad door de Nederrijn organisatie loopt. Afspraak is bij Nederrijn ook daadwerkelijk afspraak. Daar is de hele organisatie op afgestemd en mag u ons op aanspreken.


NIEUWS
Werkgevers teleurgesteld in vakbondopstelling
FNV loopt weg tijdens de 7e dag van de succesvolle CAO-onderhandelingen.
Contract voor 43 scholen in Arnhem
Nederrijn Schoonmaak heeft de gunning verworven van 43 schoolgebouwen van Stichting voor Primair Onderwijs Fluvius , Stichting De Basis en Stichting Pas in Arnhem.
Start CAO onderhandelingen: OSB wil steun vakbonden tegen inbesteding
Bij de start van de CAO onderhandelingen heeft OSB eerst steun van de vakbonden gevraagd tegen de inbestedingsplannen van de overheid.
Home
Over ons
Fusie
Activiteiten
MVO
Werken bij Nederrijn
Info voor medewerkers
Contact