DUIVEN
Tel: 026 - 319 58 00
ZALTBOMMEL
Tel: 0418 - 514744
Profiel
De Nederrijn Groep werkt vanuit een regionale gedachte. Door korte communicatielijnen zijn we flexibel en intensief betrokken bij onze opdrachtgevers. Dit wordt nog eens versterkt door de verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de organisatie te leggen. De verschillende bedrijven functioneren volledig autonoom onder leiding van gespecialiseerd management.

Verder kenmerkt de organisatie van Nederrijn zich door de drie B’s: bekwaam, betrokken en betrouwbaar. Bekwaam, omdat Nederrijn mensen in huis heeft die hun vak beheersen. Daarnaast is iedereen binnen de organisatie zich bewust van de verantwoordelijkheden zodat de betrokkenheid bij ieders taak groot is. Ongeacht of het nu om operationele of administratieve werkzaamheden gaat. Tenslotte is het de betrouwbaarheid die als rode draad door de Nederrijn organisatie loopt. Afspraak is bij Nederrijn ook daadwerkelijk afspraak. Daar is de hele organisatie op afgestemd en mag u ons op aanspreken.


NIEUWS
Royal Haskoning opdrachtgever van Nederrijn Schoonmaak
In het vierde kwartaal 2014 is Nederrijn gestart bij Royal Haskoning in het prachtige FiftyTwoDegrees gebouw in Nijmegen.
SchoonmaakCAO Akkoord bereikt
Meerderheid werkgevers voor onderhandelingsresultaat. CAO akkoord schoonmaakbranche bereikt grens.
Holland Schoonmaak Groep nieuwe landelijke speler
Vanaf 1 mei 2014 is Holland Schoonmaak Groep een nieuwe naam met een beproefd concept op de Nederlandse schoonmaakmarkt.
Home
Over ons
Activiteiten
MVO
Werken bij Nederrijn
Info voor medewerkers
Contact