DUIVEN
Tel: 026 - 319 58 00
ZALTBOMMEL
Tel: 0418 - 514744
Profiel
De Nederrijn Groep werkt vanuit een regionale gedachte. Door korte communicatielijnen zijn we flexibel en intensief betrokken bij onze opdrachtgevers. Dit wordt nog eens versterkt door de verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de organisatie te leggen. De verschillende bedrijven functioneren volledig autonoom onder leiding van gespecialiseerd management.

Verder kenmerkt de organisatie van Nederrijn zich door de drie B’s: bekwaam, betrokken en betrouwbaar. Bekwaam, omdat Nederrijn mensen in huis heeft die hun vak beheersen. Daarnaast is iedereen binnen de organisatie zich bewust van de verantwoordelijkheden zodat de betrokkenheid bij ieders taak groot is. Ongeacht of het nu om operationele of administratieve werkzaamheden gaat. Tenslotte is het de betrouwbaarheid die als rode draad door de Nederrijn organisatie loopt. Afspraak is bij Nederrijn ook daadwerkelijk afspraak. Daar is de hele organisatie op afgestemd en mag u ons op aanspreken.


NIEUWS
Artikel: Brandjes blus je niet alleen, die voorkom je.
Over onderscheidend vermogen, leiderschap en ons logo. Klik voor het volledige artikel in Service Management op de link.
Welkom OPO-R
Wij voelen ons erg welkom door dit mooie compliment:

Nederrijn, onze partner in schone gebouwen

Het afgelopen jaar is niet het schoonste geweest in de OPO-R scholen. De partij die als winnaar uit de Europese aanbesteding kwam, bleek een miskleun. Deze week is onze nieuwe partner begonnen, Nederrijn. Weer hebben wij bij de aanbesteding alles op alles gezet om een bedrijf te krijgen dat ervoor zorgt dat onze scholen schoon zijn. Deze week (37) is de start, na de voorbereidingen de afgelopen weken. Op naar schonere gebouwen!
PSO certificaat behaald!
De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is een praktisch en objectief meetinstrument en een stimulans voor organisaties die socialer (willen) ondernemen. Doel van de PSO is stimuleren dat werkgevers meer bijdragen aan duurzame werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bedrijven met een erkenning op trede 1, 2 of 3 dragen meer dan gemiddeld bij aan de werkgelegenheid van kwetsbare groepen. Nederrijn heeft al jaren een actief beleid op dit gebied en wij zijn daarom extra trots op het behaalde certificaat.
Home
Over ons
Activiteiten
MVO
Werken bij Nederrijn
Info voor medewerkers
Contact